Allroad motor weekend 2021

Allroad weekend 2021

Hallo deelnemer,

Het allroad weekend komt al snel dichterbij. Wij hebben er zin in. De voorbereidingen lopen voorspoedig. Route is zo goed als gereed en beloofd weer voldoende uitdaging te hebben.

Hoe ziet het weekend eruit.

Vrijdagmiddag
Zo rond 16.00 uur willen we de camping gereed hebben voor jullie. Dan zijn jullie van harte welkom. We hopen dat zo rond 17.30 uur iedereen binnen is. Het is de bedoeling dat de tenten dan zijn opgebouwd. Zodat dit klaar is voordat het donker is. Om 18.00 uur stappen we op de motor. Deelnemers die vaker zijn geweest weten dat we dan in het dorp op een veld wat rijden. Daar kunnen we de eerste vragen kunnen beantwoorden zodat we beter voorbereid zijn. Om alvast te proeven aan de allroad wegen gaan we via een korte route met z’n allen naar de snackbar. Bij de snackbar kunnen we genieten van een patatje en snack.Daarna gaan we weer richting de camping.

Zaterdag
Rond 8.00 staat het ontbijt klaar. Neem je bord, bestek en beker mee. Dan kun je in de tent je ontbijt klaar maken. Na het ontbijt hebben we de briefing waarbij de route wordt doorgenomen. Een ieder die de route wil gaan rijden kan vanaf de briefing starten. Na verwachting is het dan 10.00 uur. De deelnemers die graag onder begeleiding willen beginnen sluiten zich aan bij Dirkjan. Hij zal deze groep meenemen. De route is lang. Mijn advies is, vergeet niet te genieten van het rijden. Als je echt moe wordt, stop dan even. Want we hebben liever dat je heel terug komt. De lunch kunnen we niet regelen. Daar zal je zelf naar moeten kijken onderweg. Neem in ieder geval even deze pauze. Ik hoop dat een ieder weer rond 19.00 uur op de camping is. Hier hebben we dan de BBQ gereed. Geef even door of je ergens allergisch voor bent. Of dat je vegetarisch bent. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Zondag
De zondag zal ook het ontbijt weer gereed staan rond 8.00 uur. Wat we dan doen is ieder jaar weer een verrassing. Maar we stappen op de motor. Ook dan gaan we weer opzoek naar mooie plekjes waar we kunnen rijden. Als er toch liefhebbers zijn om een eigen route te rijden kan dat ook.

Algemene informatie

Dit jaar willen we een proef doen met een tracker app. Hiermee kunnen we de groepen/deelnemers volgen. Deze app kun je installeren op de telefoon. Via GPS en 4G kunnen we dan zien waar een ieder is. Ook is dit handig voor de fotograaf. Zij kan dan ook zien waar ze moet zijn voor een mooie foto. Noteer ook onze telefoonnummer in de telefoon. (0880115300) Zodat je bij calamiteiten ons kunt bereiken.

Als er meer informatie is, zullen we dit met jullie delen. hier kun je de paklijst als voorbeeld downloaden. Bekijk deze even en zorg dat je alles bij je hebt.

Groeten,
AdventureMotorShop

Allroad motor weekend 2021
Schuiven naar boven